TC KİMLİK NO SORGULAMA

    TC Kimlik No

  • TC KİMLİK NO SORGULAMASI İÇİN TIKLA !!!!

    TC Kimlik No Sorgulama için, "TC Kimlik No Sorgulama Ekranı"ndaki tüm alanları eksiksiz doldurunuz. TC Kimlik No Sorgulaması için ilk önce nüfusa kayıtlı olduğunuz il ve ilçeyi seçmeniz gerekiyor. Daha sonra sağ ve soldaki alanların size uygun olanını doldurarak TC Kimlik No'nuzu öğrenebilirsiniz. TC Kimlik No Sorgulama için bu sayfaya bakınız.

    TC Kimlik No Doğrulama

  • TC KİMLİK NO DOĞRULAMA

    TC Kimlik No'nuz ile kimlik bilgileriniz birbirini tutuyor mu? Bunu öğrenmeniz çok kolay. TC Kimlik No Doğrulama Ekranı'na TC No'nuzu girerek, kimlik bilgilerinizi görebilirsiniz. TC Kimlik Numaranıçı doğrulamak için bu sayfaya bakınız.
  • Yabancı Kimlik No Sorgulama

  • YABANCI KİMLİK NO SORGULAMA

    Türkiye'de ikamet eden yabancı kişilerin kimlik no'sunu sorgulamak için kimlik bilgilerinin yanı sıra, İkamet Tezkere No'yu girmek gerekiyor.
  • Yabancı Kimlik No Doğrulama

  • YABANCI KİMLİK NO DOĞRULAMA

    Yabancı Kimlik No Doğrulama Ekranı'na Yabancı Kimlik No girilerek, kimlik bilgilerinin doğru olup olmadığı kontrol edilebilir.
  • >br>
  • TC KİMLİK NO HABERLERİ

    Haberler.com'un "TC Kimlik No Haberleri" sayfasında, TC Kimlik konusundaki güncel gelişmeleri öğrenebilirsiniz.
Servisler T.C. İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından kullanıma sunulan web servislerinin listesini görmek ve kullanmak için aşağıdaki adresi kullanınız.
DİKKAT! 01.06.2011 tarihi itibari ile KPS Servisi yalnızca aşağıdaki SSL (https adresi) üzerinden hizmet verecektir. Http adresi (http://tckimlik.nvi.gov.tr/Service/KPSPublic.asmx) hizmete kapatılacaktır.

 Yardım

Sıkça Sorulan Sorular

  • T.C. Kimlik numaramı bulamıyorum, ne yapmalıyım ?
    Kayıtlı olduğunuz ilçe nüfus müdürlüğüne başvurmanız gerekmektedir.
  • T.C. Kimlik No nedir ?
    T.C. Kimlik No, onbir haneden oluşan, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından T.C. vatandaşlarına verilmiş tekil bir sayıdır.
  • Yabancı Kimlik No nedir ?
    Yabancı Kimlik No, onbir haneden oluşan, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından, Türkiye'de herhangi bir amaçla en az altı (6) ay süreli Yabancılara Ait İkamet Tezkeresi almış olan yabancılara verilmiş tekil bir sayıdır.


    Sayfanın konuları: TC Kimlik No Sorgulama, TC Sorgulama, TC Kimlik Sorgulama, TC Kimlik Doğrulama, TC Kimlik, TC kimlik No Öğrenme, TC Kimlik No Bulma, TC Kimlik Nosu, TC No Sorgulama, TC Kimlik No Öğrenme, TC No, TC Kimlik No Sorgulaması, Yabancı Kimlik No Sorgulama, Yabancı Kimlik No Doğrulama, TC Sorgulama, tc kimlik no, tckimlikno, tc no... Hatalı aramalar: tckimlik com, www tc kimlik, tckimlik tr, tc com


    Hatalı aramalar: tc kimlik no sorgulama, tc sorgulaması, tc sorgulama com, tc kimlik no sorgulama tr, tc kimlik doğrulama tr, tc no gov tr, tckimlikno sorgulama, tckimlikogrenme.... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder