Türk Telekom Borç Sorgulama

Türk Telekom Borç Sorgulama

  • TÜRK TELEKOM BORÇ SORGULAMA

    Türk Telekom resmi sitesindeki, Türk Telekom Borç Sorgulama ekranı yoluyla, telefon, adsl ve kablo tv borcunuzu öğrenebilirsiniz. Açılan ekrana hizmet no (telefon için: 3121234567 şeklinde) girerek, Türk Telekom borcunuzu öğrenebilir fatura dökümünü alabilirsiniz. Türk Telekom ödenmemiş faturanızın dökümü; dönem, son ödeme tarihi, borç tutarı ve gecikme başlıklarıyla görüntülenecektir.
Türk Telekom Borç Sorgulama, Türk Telekom Borç Sorma, Türk Telekom Borç Öğrenme, Türk telekom Telefon Borcu, Türk telekom Telefon Faturası, Türk Telekom Fatura Öğrenme, Türk Telekom Fatura Dökümü



Türk Telekom hakkında - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - -
Türk Telekom sahip olduğu güçlü altyapısı, yıldan yıla çeşitlenerek artan katma değerli hizmetleri, sürekli değişip gelişen teknolojik olanakları hizmetlerine hızla yansıtabilme kapasitesi, 29 bini aşkın personeli, Türkiye'nin dört bir yanında dağılmış bayii ağı, binlerce iş ortağı ve hizmet sağlayıcısıyla hem bölgesinde hem de dünyada sayılı sabit telefon operatörleri arasındadır. Sabit, mobil ve internet hizmetlerini bir arada sunabilen Türk Telekom; iletişim, teknoloji ve içeriği birleştiren tam entegre servis sağlayıcı olma yolunda emin adımlarla ilerleyen eşsiz bir şirketler grubu ve bu yaklaşımı, müşteri memnuniyetinin kilit unsuru olarak görüyor. 1840 yılında “Postahane-i Amirane” adıyla kurulan günümüzün Türk Telekom’u, 50 hatlık ilk manuel telefon santralini 1909 yılında İstanbul Büyük Postane binasında kurmuş ve 168 yıldır her dönem, çağının teknolojik gelişmelerine ayak uydurarak bugünkü çağdaş kimliğine kavuşmuştur.

Gelişen Piyasalarda Yılın İşlemi

Müşteri beklentilerini algılama yeteneği, bilgi birikimi, girişimci ve rekabetçi kimliğiyle pazarda lider olarak yerini alan Türk Telekom, tarihindeki en önemli gelişmelerden birini 2005 yılında gerçekleştirilen özelleştirme ile %55 oranındaki hissesinin Oger Telekom tarafından satın alınması ile yaşamıştır. Uluslararası yatırımcıların yakından izlediği “Acquisition Monthly” adlı yayın kuruluşu, Türk Telekom’un %55'nin blok satışına ilişkin özelleştirme işlemini, birleşme ve devralmalar konusunda “Gelişen Piyasalarda Yılın İşlemi” layık görmüştür. Bu birleşim Türk Telekom’a hizmet anlayışında da uluslararası standartları getirmiştir.

Türk Telekom’un Halka Arzı

Türk Telekom'un, 3,5 milyar TL olan ödenmiş sermayesinin, %15'ine tekabül eden ve T.C. Hazine Müsteşarlığı'na ("Hazine") ait 525 milyon TL nominal değerli D Grubu Hamiline Yazılı Payları, Sermaye Piyasası Kurulu onayını takiben halka arz yöntemiyle özelleştirilmiştir. Halka arzın sona ermesinin ardından halka arz edilen paylar 15 Mayıs 2008 tarihinde İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Ulusal Pazar'da işlem görmeye başlamıştır.
Dünyada 2008 yılında yapılan en büyük yedinci, Türkiye’de ise gerçekleşen en büyük halka arz olan Türk Telekom halka arzından, T.C. Hazine Müsteşarlığı yaklaşık 1,9 milyar dolar (2,4 milyar TL) gelir elde etmiştir. Halka arz aralığı 3,90 TL-4,70 TL olarak tespit edilmiş olup, halka arza esas teşkil eden 'kesin hisse fiyatı' 4,60 TL olarak belirlenmiştir. Bu rakam bazında şirket değeri 15,5 milyar dolara, hisse değeri bazında ise 12,7 milyar dolara tekabül etmektedir. 28, 29, 30 Nisan 2008 tarihlerinde gerçekleştirilen ön talep döneminde, yurt içi yatırımcılardan toplam 1,1 milyar adet ve 5,3 milyar TL tutarında ön talep gelmiştir.
PTT çalışanları, Türk Telekom çalışanları ve küçük tasarruf sahiplerinin taleplerinin tamamı, kurumsal yatırımcıların taleplerinin %95'i, alım gücü yüksek yatırımcıların taleplerinin ise %6’sı karşılanmıştır. Halka arzda yurt içi yerleşik yatırımcılardan yaklaşık 95 bin talep gelmiştir ve bunların 94 bin adedine dağıtım yapılmıştır. Türk Telekom halka arzı, Türkiye’de bugüne kadar gerçekleştirilen halka arzlar arasında, yurt içine en fazla tahsisat ve satışın yapıldığı işlemlerden biri olmuştur.
Türk Telekom Grubu, sabit hat ve GSM’den geniş bant internete kadar bütünleşmiş telekomünikasyon hizmetleri sunmaktadır. Türk Telekom grup şirketlerinin 31 Mart 2011 itibariyle 15,8 milyon sabit hat, 6,7 milyon ADSL hattı (toptan) ve 11,8 milyon GSM abonesi bulunmaktadır. Grup şirketleri, tüm ülkeyi kapsayan modern şebeke altyapısıyla Türkiye genelindeki bireysel ve kurumsal müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. Genişbant operatörü TTNET, yakınsama teknolojileri şirketi Argela, BT çözüm sağlayıcısı Innova, online eğitim yazılımları şirketi Sebit A.Ş., online oyun şirketi Sobee ve çağrı merkezi şirketi AssisTT şirketlerinin %99,9’una, toptan data ve kapasite servis sağlayıcısı Pantel International AG ve iştiraklerinin ise %100'üne sahip olan Türk Telekom, aynı zamanda Türkiye’deki üç GSM operatöründen biri olan Avea’nın hisselerinin %81,4’üne de sahiptir. Bunun yanı sıra Türk Telekom, Arnavutluk’taki yerleşik telekom operatörü Albtelecom şirketinde de dolaylı azınlık hissesine sahiptir. Türk Telekom’un hisselerinin %55’i Ojer Telekomünikasyon A.Ş. ve %30’u Türkiye Hazine Müsteşarlığı’na aittir. Geriye kalan %15’lik hissesi de halka arz edilmiştir. Türk Telekom hisseleri, Mayıs 2008 itibariyle İMKB’de işlem görmektedir.
Türk Telekom Halka Arz işlemleri ve Ortaklık Yapısı hakkında detaylı bilgi almak için ilgili bağlantılara tıklayınız.

1994

23 Şubat

Türkiye GSM teknolojisiyle tanıştı. Haberleşmede sınır tanımayan GSM ilk kez Ankara, İstanbul ve İzmir’deki abonelerine hizmet vermeye başladı.

1995

24 Nisan

PTT'deki telekomünikasyon ve posta hizmetlerinin birbirinden ayrılmasıyla Türk Telekomünikasyon A.Ş. kuruldu.

1998

27 Nisan

GSM lisansı, 25 yıllığına Turkcell ve Telsim şirketlerine devredildi

1999

Temmuz

Lokal santrala kablosuz erişim sağlayan KTS (Kablosuz Telefon Sistemi) sistemleri servise verilmeye başlandı.

2000

Temmuz

Kablo TV üzerinden Kablo Internet uygulamaları başlatıldı.

2001

8 Ocak

Aycell Haberleşme ve Pazarlama Hizmetleri A.Ş.kurulmuştur.

21 Mart

İş-TIM Telekomünikasyon Hizmetleri A.Ş., Aria ticari ünvanı ile faaliyete geçmiştir.

2004

19 Şubat

Türk Telekom'un GSM Operatörü Aycell ile İŞ-TİM ‘in birleşmesi sonucu kurulan TT&TİM İletişim Hizmetleri A.Ş. resmen kuruldu.

15 Ekim

"TT&TİM İletişim Hizmetleri A.Ş" ticari ünvanı "Avea İletişim Hizmetleri A.Ş." olarak değişmiştir.

22 Temmuz

Türksat Uydu Haberleşme ve İşletme Anonim Şirketi (Türksat A.Ş.) kuruldu. Türk Telekomdan ayrı bir Şirket olarak faaliyetine başladı.

2005

14 Kasım

Türk Telekom'un özelleştirilmesi çalışmaları tamamlanarak, %55'i Oger Ortak Girişim Grubu'na devredilmiştir.

2006

15 Eylül

Türk Telekom, İş-TİM’in Avea’daki %40,56 oranındaki hissesini 500 milyon ABD doları karşılığında satın aldı ve Türk Telekom’un Avea’daki hisse oranı %81,12’ye yükseldi.

2008

15 Mayıs

Türk Telekom hisselerinin % 15’lik payı halka arz edilerek, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem görmeye başladı.

2009

Temmuz

Avea başarılı bir şekilde 3N hizmetleri vermeye başladı.


İletişimde Türkiye’yi geleceğe beraber taşımaya hazır mısınız?
Türk Telekom’a gelin, bireysel potansiyelinizi, yetenek ve çalışma azminizi iletişim sektöründe uzun ve başarılı bir kariyere dönüştürelim.

İşe alım süreci

Türk Telekom’da uyguladığımız işe alım süreci ile, şirketimiz değerlerine ve kurum kültürüne uygun, pozisyonun gerektirdiği niteliklere sahip, en uygun adayları şirketimize kazandırmayı amaçlıyoruz.
Şirketimizde işe alımlar, yıl başında belirlenen insan gücü planlaması doğrultusunda yapılmaktadır.
Yeni mühendis alımları yılda 1 defa tüm Türkiye için yılbaşında belirlenen insan gücü planlaması dogrultusunda gerçekleştirilir.
Bu süreçte, genel yetenek, bilgi ve ingilizce sınavlarını başarı ile tamamlayan adaylar, insan kaynakları ve ilgili bölüm yöneticileri tarafından yapılan yetkinlik bazlı mülakatlar değerlendirilir.
Yönetici ve uzman pozisyonları için adaylar, şirketimiz temel yetkinlikleri ve pozisyona özel yetkinlikler bazında insan kaynakları ve ilgili bölüm yöneticileri tarafından yapılan yetkinlik bazlı mülakatlar ile değerlendirilir. Pozisyonun niteliklerine göre adaylara kişilik envanteri uygulanır.


Türk Telekom çalışanları için E-Öğrenme Projesi

 

Türkiye’nin telekomünikasyon devi Türk Telekom çalışanların eğitimine yönelik dev bir proje başlattı. Aralık 2007’de hayata geçen ve Türk Telekom ile tüm bağlı iştiraklerinin çalışanları için tasarlanan Türk Telekom Akademi e-Öğrenme projesi sayesinde, eğitim planlama faaliyetleri İnsan Kaynakları süreç ve sistemleri ile ilişkili bir şekilde sürdürülmeye başlandı. Türk Telekom Akademi e-Öğrenme Portalının Türk Telekom’a bağlı TTnet, Avea, Argela, Innova, Sebit şirketleri çalışanlarının ve Türk Telekom ve TTNet bayi kanallarının da yararlanacağı daha geniş ölçekli bir yapıya dönüştürülmesi hedefleniyor.
Türk Telekom Akademi Eğitim Portalı, İnsan Kaynakları dönüşümüne büyük katkı sağlayacak. İlk aşamada 15.000 Türk Telekom grubu çalışanı ile 15.000 bağlı ortaklar ve bayi çalışanları olmak üzere Türkiye’nin her yerinden; Türk Telekom Akademi eğitim portalı aracılığıyla çalışan eğitim planlamalarına, eğitim takvimlerine ve e-öğrenme eğitimlerine ulaşabilecek. Bunun yanında eğitimlerin sunulduğu platformun güçlü teknik altyapısı sayesinde eğitimleri alan kullanıcıların sayısı, aldıkları eğitimler, eğitimleri tamamlama durumları ve başarı durumları ölçümlenerek, raporlanabilecek.
Türk Telekom Akademi Eğitim Portalı açıldıktan sonraki ilk 2 hafta içinde 40 bin civarında ziyaretçi sisteme girdi. İlk 7 ayda toplam eğitim saati 73.834’e ulaşırken, portalın hit sayısı 380.000’i aştı. Eğitim tamamlama oranı dünya ortalamasında %10 iken, Türk Telekom’da ilk 7 ay içerisinde bu oran yüzde 35’i buldu.
Türk Telekom Akademi Eğitim Portalının Türk Telekom’un insan kaynakları dönüşümünde büyük katma değer sağlayacağına inandıklarını belirten Türk Telekom İnsan Kaynakları Başkanı Gökhan Bozkurt, bu proje ile Türk Telekom’da eğitim, bilgi ve yetkinliğe dayalı performans ölçümleme sistemi döneminin başlayacağını vurguladı. Bozkurt: “Türk Telekom, Türk Telekom Akademi vizyonu ile sadece kendi bünyesindeki ekipler için değil, tüm telekomünikasyon sektörüne hizmet verecek öncü bir projeyi hayata geçirmiştir” dedi.
Türk Telekom İnsan Kaynakları Başkanlığı Eğitim ve Yönetim Geliştirme Direktörü Dr. Ayhan Artar ise, portalın hizmete girmesiyle birlikte çok kısa bir sürede çok yüksek sayıda kişinin eğitim almasının sağlandığını, bu durumun büyük bir başarı olduğunu kaydetti. Artar, “Eğitim tamamlama oranı dünya ortalamasının çok üstünde. Sistemin şirketimiz içinde bu kadar çabuk kabul edilmesi ve yoğun kullanılması bizi memnun ediyor” dedi. elektronik ve haberleşme mühendisi alımı ?

türk telekom işçi aşımı, ttnet, türk telekom personel ilanı, alımı, türktelekom alım, ihtiyaç, idare, pozisyon,

1 yorum:

  1. Bana 5.000.000,00 USD kredi veren kredi şirketi Diğer kredi yatırımcıları teklifimi ihmal ettiğinde ancak bay benjamin lee bana başarı kredisi verdiğinde. doğrudan kredi finansmanı ve yatırım açısından projeye giriyorlar. sermaye piyasası fonlarına erişim arayan şirketlere ve bireylere finansman çözümleri sağlarlar, projenizi finanse etmenize veya işinizi büyütmenize yardımcı olabilirler .. E-posta İletişim ::::
    247officedept@gmail.com
    + 1- (989-394-3740) 'a whatsapp Numarasına yazın

    YanıtlaSil